ONLINE vadbe

ZAKAJ:  REDNA VADBA je tvoja OSEBNA HIGIENA! Ne čakaj na konec epidemije, ampak prični že zdaj! Učimo te v ŽIVO (live streaming)! Vsak vidi vsakega in inštruktorica te vidi, vodi in popravlja individualno!

KDO:

 • Viktorius člani: pišite  nam na info@viktorius.si ali si rezervirajte mesto na ACUITY APLIKACIJI 👉 KLIKNI  in ti pošljemo navodila za vklop v ONLINE STUDIO
 •  NOVI člani: registrirajte se na 👉 KLKNI in nam pišite na info@viktorius.si in ti pošljemo navodila za vklop v ONLINE STUDIO!

VIDEO NAPOTKI:


1. VIDEO:  Kako ustvariš svoj uporabniški račun na  ACUITY aplikaciji? 👉   klikni
2. VIDEO: Kako se prijaviš/plačaš na določeno VADBENO URO? 👉  klikni
3. VIDEO: Kako se vključiš na ONLINE uro?  👉  klikni


KAJ POTREBUJEŠ: blazino ali brisačo, internet povezavo in napravo s kamero (mobilni telefon, tablica ali računalnik)!

OPiS VADB:

 • JUTRANJI PILATES NA BLAZINI I+II: pilates za aktivno prebujanje vseh vaših čutov in mišic! Nato sledi kavica z zajtrkom 😉
 • PILATES BLAZINE I+II: pilates, ki je primeren za vse popolne začetnike in tiste, ki vadbo že poznajo, a prisegajo na celosten vadbeni sistem, ki ogreje vse speče mišice tvojega steznika 😉
 • PILATES REFORMER NA BLAZINAH II: vaje, ki jih izvajamo na reformer napravi, vam postrežemo tudi na blazini! Pripravi še brisačo in pripomočke, ki jih imaš doma-napredna vadba!
 • PRED/POPORODNA VADBA: ne zanemarite svoje drže, postave in aktivacije mišic medeničnega dna! Ura, ki lahko poteka v družbi vašega malčka in vam poleg mišičnega tonusa poveča nivo endorfinov!
 • BARRE VADBA: tokrat brez baletnega droga! Potrebuješ stol ali mizo ali okensko polico…blazino in brisačo! Ni izgovorov, ker zadnjica, roke in trebušček (AAA+) potrebujejo reden trening!
 • REHAB PILATES: osnovni stabilizacijski trening, primeren za vse, ki želijo ohranjati telesno moč in kondicijo po rehabilitaciji poškodb.
 • GYROKINESIS® VADBA: izvrstna mobilizacijska/raztezna vadba, kjer se gibljemo v spiralah! Tvoje telo se počuti predihano in predvsem razgibano! Potrebuješ stol (brez ročajev) in blazino ter metlo – o ja, tudi to je naš pripomoček 😉
 • ANTISTRESS PILATES I+II: vadba, sestavljena iz 55 min prijetnih razteznih stabilizacijskih vaj in 15 minut meditacije, sproščanja, perfekten uvod v nedeljski večer!

☆ Se vidimo na blazini v objemu tvoje dnevne sobe, spalnice ali jedilnice ☆

GYROTONIC®, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® and GYROKINESIS® are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission.

 • gyrokinesis-ljubljana-jpgGYROTONIC SLOVENIJAGyrotonic domžalegyrokinesis center domžalegyrotonic domžale
"Ne samo prijetno vzdušje in sproščen odnos, navdušila vas bo tudi profesionalnost inštruktorjev, njihov individualni pristop in neskončna mera energije!"
Manca B. - mnenje dolgoletne stranke