Cenik – LJUBLJANA

 1.) UVAJANJE – PILATES NA BLAZINAH/LOKACIJE:

(LJUBLJANA -RAKOVNIK, LJUBLJANA NOVE JARŠE)

OPIS CENA obiska CENA PAKETA
INDIVIDUALNI enkratni obisk 40,00 € 40,00 €
3 individualni  obiski 40,00 € 120,00 €
OPIS CENA obiska/osebo CENA PAKETA/osebo
SEMI-INDIVIDUALNI enkratni obisk (v paru) 35,00 € 35,00 €
3 obiski 35,00 € 105,00 €

 2.) SKUPINSKI PAKETI BLAZINE /LOKACIJE

(PILATES NA BLAZINAH, GYROKINESIS®, TOTAL BARRE, ZEN-GA, FLOW JOGA, MAMI IN DOJENČEK, PRED IN PO-PORODNA VADBA, TRX VADBA, CORE TRENING, ZDRAVA HRBTENICA, AKTIVNI SENIORJI) – 55 min 

1-mesečne karte – SKUPINSKI PAKETI BLAZINE 

OPIS CENA obiska CENA PAKETA
Enkratni obisk 15,00 € 15,00 €
4 obiski 10,00 € 40,00 €
8 obiskov  8,00 € 64,00 €

INDIVIDUALNA VADBA/LOKACIJE – 55 MIN 

OPIS CENA
Enkratna individualna vadba – MENTOR             (PILATES, OSEBNI TRENING, POST-REHABILITACIJA, KONZULTACIJE)* 60,00 €
Enkratna individualna vadba    – INŠTRUKTOR          (PILATES, OSEBNI TRENING, POST-REHABILITACIJA)* 50,00 €


SEMI – INDIVIDUALNA VADBA/LOKACIJE – 55 MIN 

OPIS CENA
Enkratna semiindividualna vadba – MENTOR                 (PILATES, OSEBNI TRENING, POST-REHABILITACIJA, KONZULTACIJE)* 40,00 €/osebo
Enkratna semiindividualna vadba  – INŠTRUKTOR              (PILATES, OSEBNI TRENING, POST-REHABILITACIJA)* 35,00 €/osebo

OSTALI PAKETI, OBRAVNAVE

OPIS Cena obiska Cena paketa
Katerikoli kombinirani paket (popust na cenejši paket) – 5 % – 5 %
Različni paketi za zaprte skupine ali podjetja (storitve in predavanja) po dogovoru po dogovoru
Telesne analize in meritve po dogovoru po dogovoru
Svetovanja po dogovoru po dogovoru
Kinezio-taping aplikacija
Klasična 9,00 €  
Zahtevna 15,00 €    

*pri večjem zakupu individualnih  in semi-individualnih vadb – PAKET, vam nudimo popust!

Vse cene so v evrih in se nanašajo na eno osebo. Vse cene vsebujejo DDV!

POZOR!!!

Pakete vadb  (BLAZINA/NAPRAVE v domžalskem studiu) lahko med seboj poljubno kombinirate in si zagotovite  5% POPUST NA KOMBINIRANE PAKETE VADB na blazinah in napravah!

Plačila v studiu Viktorius so možna z gotovino in preko spletnega sistema MINDBODY (www.viktorius.si) preko plačilne banke s plačilnimi karticami (Visa, Mastercard, Diners Club). Plačila na lokacijah je možno opraviti izključno preko TRR. Cenik je bil sprejet 1.1.2017 in velja od 16.1.2017 dalje.

LETNA VPISNINA

Vpisnina se poravna enkrat letno.

POPUSTI

Popusti veljajo za mesečne karte pri plačilu z gotovino, izključno za skupinske vadbe in ne veljajo za pravne osebe (podjetja). Popusti se med seboj ne seštevajo. Pri enkratnem obisku, uvajanju, pri vpisnini ali individualnih in 3-mesečnih, 4- mesečnih, 6-mesečnih ali letnih kartah se popusti ne upoštevajo.

– družinski popust: 10 %

Če vadbo obiskuje družina (vsaj dve osebi iz razmerja starši, otroci ali zakonski partnerji), imajo pri mesečni vadnini njeni posamezni člani pravico do 10 % popusta (popust koristi oseba z manjšim zneskom). Pogoj je, da sta obe stranki aktivni, kar pomeni, da med nakupom obeh kart ni minilo več kot 30 dni.

– popust za vadeče na vadbi AKTIVNI SENIORJI: 10 %

Popust za vadbo AKTIVNI SENIORJI lahko uveljavlja vsak vadeči, ki je starejši kot 60 let in ki obiskuje AKTIVNI SENIORJI vadbo.

Vse dodatne informacije v zvezi s skupinskimi in (semi)individualnimi vadbami, uvajanjem, pravilih, veljavnostih paketov, odpovedih rezerviranih terminov ter ostalim lahko preberete pod rubriko pogoji poslovanja.

KOMBINIRANI PAKETI: 5%

Popust se uveljavlja  samo za kombinacije med individualnimi, semi-individualnimi,  skupinskimi paketi (blazine in pilates naprave) v pilates studiu in skupinskimi paketi na lokacijah (Ljubljana/Nove Jarše, Ljubljana/Rakovnik).  5% popust velja samo za cenejši paket! Popusti za kombinirane pakete se med seboj ne seštevajo ter ne veljajo za uvajanje ali vpisnino.

VELJAVNOST VSEH PAKETOV

Individualni paketi so veljavni tri mesece od dneva nakupa. Kombinirani paketi so veljavni en mesec od dneva nakupa. Veljavnost ostalih paketov je opredeljena v ceniku. Veljavnost darilnih bonov je šest mesecev od dneva nakupa. Za izredno podaljševanje kart in o ostalih informacijah več v rubriki pogoji poslovanja.

Najboljša vadba; prijaznost; strokovnost!!!!Lepo se počutim v Viktoriusu!!! Pa saj sem redna obiskovalka že od začetka!!!! :-D♥
Irena K. - dolgoletna obiskovalka vadb