Manualna obravnava

Z vami bo Katja (magistra fizioterapije), ki pri svojem delu uporablja več različnih manualnih tehnik. Izkušena terapevtka prilagodi obravnavo vsakemu posamezniku, prav tako se prilagodi željam strank.

Terapija se začne s pogovorom o splošnem stanju v telesu, problematikah, postavljenih diagnozah, bolečinah (vrsta, jakost, lokacija). Dobra komunikacija in zaupanje v terapevta je pomembno, saj skušamo odkriti vzroke bolečin in jih čim uspešneje zmanjšati ali celo odpraviti.

Pri sami obravnavi terapevtka izvaja različne manualne tehnike (mobilizacije, manualna obravnava miofascialnih prožilnih točk, manipulacija fascij, itd) s katerimi pridobi informacije o stanju gibalnega sistema in pojasni vzroke za nastanek bolečine.

Terapevtka izvaja tudi sprostilne masaže, ki jih vedno kombinira z ostalimi tehnikami, pri svojem delu pa uporablja tudi aplikacijo trakov (kinesio taping).

manualna obravnava viktorius

 

Vsak posameznik je obravnavan individualno, prav tako se nadaljnje terapije prilagodijo glede na stanje posameznika.

Za rezervacijo termina nas pokličite na telefon 041 377 174 in se dogovorite za prvi obisk!

Pilates Viktorius obiskujem že vrsto let. Če iščete profesionalnost, topel in človeški odnos in ste pripravljeni, da vam vaditelji pokažejo zahtevno, a izpolnjujočo pot spoznavanja sposobnosti in obvladanja vašega telesa, vas tukaj definitivno ne bodo pustili na cedilu. Iskreno priporočam!
Sara G. S. - obiskovalka pilatesa in Total barre vadb