Maša Košorok

Pilates® Mat inštruktor (GZS), dipl.psihologinja

teaser-postureSem Maša Košorok, certificirana inštuktorica MAT pilatesa in dolgoletna obiskovalka Viktoriusa. Kot diplomirano psihologinjo me zanima vse v povezavi s človekom, v zadnjem   času predvsem neločljiva povezanost uma in telesa.


exercise-ringOBLETNICA  Letos s pilatesom praznujeva 10. Obletnico. Prvo uro sem obiskala že pri dvanajstih letih, od takrat me je ljubezen do te vadbe pripeljala do naziva Pilates inštruktor.  


spine-stretchHIPER MOBILNOST  Imam preveč gibljive sklepe – spahljivo ramo – zato so položaji v opori na rokah zame vedno dogodivščina


exercises-with-barrelKAJ LAHKO PRIČAKUJETE NA MOJIH URAH Ukvarjam se s tehnikami sproščanja, različnimi dihalnimi vajami in konceptom čujenočnosti, zato so moje ure odvodene v stilu »antistress mindful« vadbe, vseeno pa izzivov ne primankuje!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  • ll15r9sksp6tamree8gaeggyrotonic domžale anigravity pilates IMG_09701 IMG_1468 PILATES GYROTONIC SLOVENIA
Studio Viktorius priporočam, ker ima najbolj profesionalno in usposobljeno osebje od vseh, ki sem jih kdaj obiskovala.
Inštruktorji so vedno na tekočem in se konstantno izobražujejo (znanje anatomije v piko! ;))
Kljub temu, da obiskujem skupinske vadbe, jih trenerji do potankosti prilagodijo vsakemu vadečemu posebej in tako omogočijo obisk skupinskih vadb tudi osebam, ki imajo različne poškodbe brez bojazni, da bi se poškodovali še bolj. Prav nasprotno, vadba je vedno osovbajajoča, raznolika in zdravilna. Po končanem treningu se počutim super in se z veseljem pet krat na teden pripeljem iz Ljubljane do Domžal.
Hana K.