Maša Košorok

Pilates® Mat inštruktor (GZS), dipl.psihologinja

teaser-postureSem Maša Košorok, certificirana inštuktorica MAT pilatesa in dolgoletna obiskovalka Viktoriusa. Kot diplomirano psihologinjo me zanima vse v povezavi s človekom, v zadnjem   času predvsem neločljiva povezanost uma in telesa.


exercise-ringOBLETNICA  Letos s pilatesom praznujeva 10. Obletnico. Prvo uro sem obiskala že pri dvanajstih letih, od takrat me je ljubezen do te vadbe pripeljala do naziva Pilates inštruktor.  


spine-stretchHIPER MOBILNOST  Imam preveč gibljive sklepe – spahljivo ramo – zato so položaji v opori na rokah zame vedno dogodivščina


exercises-with-barrelKAJ LAHKO PRIČAKUJETE NA MOJIH URAH Ukvarjam se s tehnikami sproščanja, različnimi dihalnimi vajami in konceptom čujenočnosti, zato so moje ure odvodene v stilu »antistress mindful« vadbe, vseeno pa izzivov ne primankuje!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  • ll15r9sksp6tamree8gaeggyrotonic domžale anigravity pilates IMG_09701 IMG_1468 PILATES GYROTONIC SLOVENIA
Pilates Viktorius obiskujem že vrsto let. Če iščete profesionalnost, topel in človeški odnos in ste pripravljeni, da vam vaditelji pokažejo zahtevno, a izpolnjujočo pot spoznavanja sposobnosti in obvladanja vašega telesa, vas tukaj definitivno ne bodo pustili na cedilu. Iskreno priporočam!
Sara G. S. - obiskovalka pilatesa in Total barre vadb