TRX vadba

Revolucionarni trening z neelastičnimi trakovi! Funkcionalni način vadbe (vaje z lastno težo). Vaše telo= izziv!

Prijava na vadbo

TRX (Total body Resistance eXercise) vadba se izvaja z neelastičnimi trakovi, ki so vpeti v sidrišče v strop. Gre za funkcionalen način vadbe, kjer izvajamo vaje z lastno težo in se hkrati upiramo sili gravitacije! Posamezna vaja se prikaže v več težavnostnih stopnjah in tako prilagodi vsakemu posamezniku!

slider2Če želite razviti izjemno stabilizacijo vašega jedra telesa (t.i. core stability), moč, vzdržljivost, izboljšati koordinacijo, gibljivost in ravnotežje, je to prava vadba za vas!

TRX pripomoček se je pred slabim desetletjem uporabljal pri ameriških vojaških specijalnih enotah v sklopu kondicijskih treningov kot izjemno majhen in priročen funkcionalni pripomoček in je dandanes izvrsten in univerzalen rekvizit, ki ga lahko uporabljate tudi pod milim nebom.

  • stott-pilates-chair-1pilates-1pilates-mat-2pilates-chair-2pilates reformer domžale
Pilates Viktorius obiskujem že vrsto let. Če iščete profesionalnost, topel in človeški odnos in ste pripravljeni, da vam vaditelji pokažejo zahtevno, a izpolnjujočo pot spoznavanja sposobnosti in obvladanja vašega telesa, vas tukaj definitivno ne bodo pustili na cedilu. Iskreno priporočam!
Sara G. S. - obiskovalka pilatesa in Total barre vadb