REHAB PILATES vadba

post-terapevtski program, kontinuirana skrb za kliente, ki prehajajo iz formalnih terapij na prepričljiv nivo fizičnih sposobnosti.

Prijava na vadbo

REHAB PILATES program je post-terapevtski program, ki omogoča kontinuirano skrb za tiste kliente, ki prehajajo iz formalnih terapij na prepričljiv nivo fizičnih sposobnosti.

Klienti se pri nas naučijo osnovnih posturalnih ter čuječnih principov Pilatesa. Vadba se izvaja pod budnim očesom strokovno usposobljenega trenerja (fizioterapevt, mentor pilatesa) v majhni skupini! Le tako bo možen uspešen, učinkovit in varen napredek!

Rehab Pilates program je učinkovit zaradi poudarka na aktivaciji muskulature celotnega telesa! Pri vadbi jačamo naše jedro telesa (trup), ustvarjamo spinalno in medenično poravnavo ter gradimo uravnoteženo mobilnost celotnega telesa.

Klienti se zato bolj zavejo svojih gibalnih vzorcev in telesa v prostoru, učinkovito gradijo moč ter se pri tem izognejo ponovnim možnostim poškodb.

Nekatere pogoste poškodbe, pri katerih je naš REHAB PILATES program efektiven:

  • ACL poškodba
  • Poškodba hrbtenice / poškodba spodnjega dela hrbtenice
  • Poškodba kolena
  • Poškodba rotatorne manšete
  • Poškodba ramen
  • Športna poškodba
  • Post rehabilitacijsko okorevanje

Pokličite nas na telefon 041 377 174 in se dogovorite za brezplačni posvet!

  • stott-pilates-chair-1pilates-1pilates-mat-2pilates-chair-2pilates reformer domžale
Studio Viktorius priporočam, ker ima najbolj profesionalno in usposobljeno osebje od vseh, ki sem jih kdaj obiskovala.
Inštruktorji so vedno na tekočem in se konstantno izobražujejo (znanje anatomije v piko! ;))
Kljub temu, da obiskujem skupinske vadbe, jih trenerji do potankosti prilagodijo vsakemu vadečemu posebej in tako omogočijo obisk skupinskih vadb tudi osebam, ki imajo različne poškodbe brez bojazni, da bi se poškodovali še bolj. Prav nasprotno, vadba je vedno osovbajajoča, raznolika in zdravilna. Po končanem treningu se počutim super in se z veseljem pet krat na teden pripeljem iz Ljubljane do Domžal.
Hana K.