Metabolični trening

Visoko intenzivni intervalni trening. Povečajte svojo moč in aerobno vzdržljivost!

Prijava na vadbo

Metabolični trening je visoko intenzivni intervalni trening, kjer se prepletajo vaje aerobno in anaerobnega tipa. S pomočjo dobro zastavljenega programa vaj z lastno težo, utežmi in ostalimi rekviziti se pospeši vaš metabolizem, uravnava hormonsko ravnovesje, napade lakote, poveča vaša moč, aerobna vzdržljivost in regeneracija mišic. Visok nivo Porabe maščob med in po treningu (celo med spanjem) je zaradi metaboličnega efekta zagotovljen tudi do 48 ur (t.i. after burn efect)!

Metabolični trening je idealna vadba za pospešeno izgubo maščob, odvečnih kilogramov in učinkovito oblikovanje vašega telesa!

Naš osebni trener vam bo pomagal uresničiti zastavljene cilje (konzultacija, meritve, individualno spremljanje vašega napredka,ipd.)!

Zavihajte rokave in se pripravite na maximalno intenzivno preživeto uro!

funkcionalna vadba

  • stott-pilates-chair-1pilates-1pilates-mat-2pilates-chair-2pilates reformer domžale
Studio Viktorius priporočam, ker ima najbolj profesionalno in usposobljeno osebje od vseh, ki sem jih kdaj obiskovala.
Inštruktorji so vedno na tekočem in se konstantno izobražujejo (znanje anatomije v piko! ;))
Kljub temu, da obiskujem skupinske vadbe, jih trenerji do potankosti prilagodijo vsakemu vadečemu posebej in tako omogočijo obisk skupinskih vadb tudi osebam, ki imajo različne poškodbe brez bojazni, da bi se poškodovali še bolj. Prav nasprotno, vadba je vedno osovbajajoča, raznolika in zdravilna. Po končanem treningu se počutim super in se z veseljem pet krat na teden pripeljem iz Ljubljane do Domžal.
Hana K.