Individualna vadba

Tvoj dragoceni čas, tvoj prostor, tvoj trener! Pokliči 041 377 174!

Prijava na vadbo

Ljudje se odločajo za individualne ure iz različnih razlogov. Nekateri želijo vaditi sami s polno pozornostjo inštruktorja/osebnega trenerja ali so v procesu saniranja poškodbe in potrebujejo dodatno pomoč v procesu rehabilitacije. V kolikor imate točno določen problem,  ki ga želite rešiti (povečati moč, stabilizacijo, gibljivost, zmanjšati težo, znižati stres, ipd) ali kot aktivni/ vrhunski športnik povečati zmogljivost na specifičnem področju, smo pravi odgovor za vas!

20160104-ShapeIt-UršaTori-Viktorious-FotoMarkoAlpner23

Za najem INDIVIDUALNIH UR izpolnite spodnjo tabelo in nam sporočite,kakšne so vaše želje, cilji in pričakovanja! Z vašim povpraševanjem se na zavezujete k plačilu ali določeni vadbeni uri! Vaši vlogi/povpraševanju sledi naš klic ali e-sporočilo, kjer vam bomo posredovali našo ponudbo, odgovorili na vprašanja in se dogovorili z vami za vaš prvi obisk!

Lahko pa nas enostavno pokličete na telefon 041 377 174 in se dogovorite za prvi obisk!

S posturalno analizo (t.j. analiza telesne drže) vam določimo specifičen nabor vaj, ki jih nato izvajate v prisotnosti certificiranega Stott pilates inštruktorja.

 

Studio Viktorius priporočam, ker ima najbolj profesionalno in usposobljeno osebje od vseh, ki sem jih kdaj obiskovala.
Inštruktorji so vedno na tekočem in se konstantno izobražujejo (znanje anatomije v piko! ;))
Kljub temu, da obiskujem skupinske vadbe, jih trenerji do potankosti prilagodijo vsakemu vadečemu posebej in tako omogočijo obisk skupinskih vadb tudi osebam, ki imajo različne poškodbe brez bojazni, da bi se poškodovali še bolj. Prav nasprotno, vadba je vedno osovbajajoča, raznolika in zdravilna. Po končanem treningu se počutim super in se z veseljem pet krat na teden pripeljem iz Ljubljane do Domžal.
Hana K.