Individualna vadba

Tvoj dragoceni čas, tvoj prostor, tvoj trener! Pokliči 041 377 174!

Prijava na vadbo

Ljudje se odločajo za individualne ure iz različnih razlogov. Nekateri želijo vaditi sami s polno pozornostjo inštruktorja/osebnega trenerja ali so v procesu saniranja poškodbe in potrebujejo dodatno pomoč v procesu rehabilitacije. V kolikor imate točno določen problem,  ki ga želite rešiti (povečati moč, stabilizacijo, gibljivost, zmanjšati težo, znižati stres, ipd) ali kot aktivni/ vrhunski športnik povečati zmogljivost na specifičnem področju, smo pravi odgovor za vas!

20160104-ShapeIt-UršaTori-Viktorious-FotoMarkoAlpner23

Za najem INDIVIDUALNIH UR izpolnite spodnjo tabelo in nam sporočite,kakšne so vaše želje, cilji in pričakovanja! Z vašim povpraševanjem se na zavezujete k plačilu ali določeni vadbeni uri! Vaši vlogi/povpraševanju sledi naš klic ali e-sporočilo, kjer vam bomo posredovali našo ponudbo, odgovorili na vprašanja in se dogovorili z vami za vaš prvi obisk!

Lahko pa nas enostavno pokličete na telefon 041 377 174 in se dogovorite za prvi obisk!

S posturalno analizo (t.j. analiza telesne drže) vam določimo specifičen nabor vaj, ki jih nato izvajate v prisotnosti certificiranega Stott pilates inštruktorja.

 

Pilates Viktorius obiskujem že vrsto let. Če iščete profesionalnost, topel in človeški odnos in ste pripravljeni, da vam vaditelji pokažejo zahtevno, a izpolnjujočo pot spoznavanja sposobnosti in obvladanja vašega telesa, vas tukaj definitivno ne bodo pustili na cedilu. Iskreno priporočam!
Sara G. S. - obiskovalka pilatesa in Total barre vadb