Individualna vadba

Tvoj dragoceni čas, tvoj prostor, tvoj trener! Pokliči 041 377 174!

Prijava na vadbo

Ljudje se odločajo za individualne ure iz različnih razlogov. Nekateri želijo vaditi sami s polno pozornostjo inštruktorja/osebnega trenerja ali so v procesu saniranja poškodbe in potrebujejo dodatno pomoč v procesu rehabilitacije. V kolikor imate točno določen problem,  ki ga želite rešiti (povečati moč, stabilizacijo, gibljivost, zmanjšati težo, znižati stres, ipd) ali kot aktivni/ vrhunski športnik povečati zmogljivost na specifičnem področju, smo pravi odgovor za vas!

20160104-ShapeIt-UršaTori-Viktorious-FotoMarkoAlpner23

Za najem INDIVIDUALNIH UR izpolnite spodnjo tabelo in nam sporočite,kakšne so vaše želje, cilji in pričakovanja! Z vašim povpraševanjem se na zavezujete k plačilu ali določeni vadbeni uri! Vaši vlogi/povpraševanju sledi naš klic ali e-sporočilo, kjer vam bomo posredovali našo ponudbo, odgovorili na vprašanja in se dogovorili z vami za vaš prvi obisk!

Lahko pa nas enostavno pokličete na telefon 041 377 174 in se dogovorite za prvi obisk!

S posturalno analizo (t.j. analiza telesne drže) vam določimo specifičen nabor vaj, ki jih nato izvajate v prisotnosti certificiranega Stott pilates inštruktorja.

 

"Urša je najbolj pozitivno energična trenerka, kar sem jih kdaj imela. Hudo naporna ura Total Barre-a je ob njenih humornih komentarjih veliko lažja. Priporočam! P.S. Zabušavat se na njeni uri ne da. "
Nives Š. - Total barre