AERIAL VADBA (joga, pilates)

Vadba JOGE in PILATESA v zraku in v hammockih (vrečah) je popolna novost v našem studiu! Zalebdite z nami!

Prijava na vadbo

Aerial vadba ponuja kombinacijo pristne, avtentične joge in pilatesa s podporo mehke vreče – hamake (ang. hammock), s katero raziščemo, izboljšamo in poglobimo tradicionalne asane, tako v zraku, kot na tleh.

Preveri, kako so  AERIAL VADBO predstavili na RTV SLO 1 na oddaji Dobro jutro v našem studiu (klikni na video posnetek)!

https://www.facebook.com/watch/?v=902279100602366&extid=ikCmTaC0VSPVEdJO

 

https://www.facebook.com/StudioViktorius/videos/902279100602366/

 

AERIAL YOGA PILATESNa aerial vadbi sprostimo in naravnamo telo, osredotočimo um in poživimo duha. Na videz različne oblike gibanja povezuje obvladovanje telesa, dihanja in fizičnih položajev za doseganje fizične in duhovne moči.

Doživi trenutke globoke sprostitive in meditacije (v položaju kokona v vrečah) v kombinaciji s krepitvijo mišic trupa in vajami za povečanje gibljivosti telesa z dodanim ščepcem zračnih akrobatskih veščinah (aerial arts).

Pomembno: 

Za vadbo potrebuješ udobna oblačila, ki niso ohlapna in pokrivajo pazduhe (majice s kratkimi rokavi)  in kolena ter nimajo zadrg ali drugih ostrih delov.

Priporočamo, da ne ješ vsaj 3 ure pred vadbo in zmanjšaš vnos kofeina v telo. Vadba NI primerna za nosečnice! Po vadbi je izjemno pomembna hidracija, zato ne pozabi na pijačo (voda)!

  • joga-headstandDSC_1200nog-dom9joga-1IMG_30102
"Urša je najbolj pozitivno energična trenerka, kar sem jih kdaj imela. Hudo naporna ura Total Barre-a je ob njenih humornih komentarjih veliko lažja. Priporočam! P.S. Zabušavat se na njeni uri ne da. "
Nives Š. - Total barre