GYROTONIC® vadba

GYROTONIC SLOVENIJA

je del GYROTONIC EXPANSION SYSTEM-a® presezite meje lastnih gibalnih sposobnosti! Pomladite hrbtenico s spiralnimi gibanji!

Prijava na vadbo

GYROTONIC® metoda unikatna in edinstvena gibalna metoda, ki omogoča simultano podaljševanje in jačanje mišic, povečuje mobilnost sklepov, koordinacijo in stimulira cirkulacijo!

lotus-2GYROTONIC® vaje se sestojijo iz spiralnih in krožnih gibanj, ki se združujejo v popolno ritmično gibanje s komplementarnim vzorcem dihanja! Vadba je velikokrat poimenovana kot JOGA ZA PLESALCE1

lotus-2

GYROTONIC® vadba se izvaja na napravah. Je osnovni del vadbenega sistema GYROTONIC EXPANSION SYSTEM-a®, ki ga je ustvaril profesionalni ameriški baletni plesalec Juliu Horvath romunskega rodu, ki so ga pestile številne poškodbe po zaključku baletne kariere.

 lotus-2GYROTONIC®  VADBA traja 55 minut in se izvaja individualno ali semi-individualno (skupina dveh udeležencev)!

GYROTONIC SLOVENIJA

 

 

 

 

 

GYROTONIC®, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® and GYROKINESIS® are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission.

"Urša je najbolj pozitivno energična trenerka, kar sem jih kdaj imela. Hudo naporna ura Total Barre-a je ob njenih humornih komentarjih veliko lažja. Priporočam! P.S. Zabušavat se na njeni uri ne da. "
Nives Š. - Total barre