GYROTONIC® vadba

GYROTONIC SLOVENIJA

je del GYROTONIC EXPANSION SYSTEM-a® presezite meje lastnih gibalnih sposobnosti! Pomladite hrbtenico s spiralnimi gibanji!

Prijava na vadbo

GYROTONIC® metoda unikatna in edinstvena gibalna metoda, ki omogoča simultano podaljševanje in jačanje mišic, povečuje mobilnost sklepov, koordinacijo in stimulira cirkulacijo!

lotus-2GYROTONIC® vaje se sestojijo iz spiralnih in krožnih gibanj, ki se združujejo v popolno ritmično gibanje s komplementarnim vzorcem dihanja! Vadba je velikokrat poimenovana kot JOGA ZA PLESALCE1

lotus-2

GYROTONIC® vadba se izvaja na napravah. Je osnovni del vadbenega sistema GYROTONIC EXPANSION SYSTEM-a®, ki ga je ustvaril profesionalni ameriški baletni plesalec Juliu Horvath romunskega rodu, ki so ga pestile številne poškodbe po zaključku baletne kariere.

 lotus-2GYROTONIC®  VADBA traja 55 minut in se izvaja individualno ali semi-individualno (skupina dveh udeležencev)!

GYROTONIC SLOVENIJA

 

 

 

 

 

GYROTONIC®, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® and GYROKINESIS® are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission.

"Ne samo prijetno vzdušje in sproščen odnos, navdušila vas bo tudi profesionalnost inštruktorjev, njihov individualni pristop in neskončna mera energije!"
Manca B. - mnenje dolgoletne stranke