Polona Seljak Povše

Pilates® Mat inštruktor (GZS)

saw-posture

S pilatesom imava poseben odnos. Pred 10 leti sem prvič vstopila v dvorano na uro pilatesa   in doživela ljubezen na prvi gib. Življenje s pilatesom je prineslo novo ravnovesje, nov pogled na moj svet, uspešno opravljena licenca za Pilates mat inštruktorja mi ponuja možnost širiti zavedanje o zdravem načinu življenja in gibanja med vadeče.


body-arc-position

MORSKA DEKLICA  v ROCK VODAH Zaljubljena v morje in zagotovo se nekje v meni skriva morska deklica. Srečali me boste v opernih dvoranah in na glasnih rock koncertih obkroženo s prijatelji.  Včasih pa na samem, ko si vzamem čas izključno zase.


shoulder-bridge-posture KAJ LAHKO PRIČAKUJETE NA MOJIH URAH Verjamem, da je v življenju nujno potrebno vzpostaviti ravnovesje, zato so moje ure polne ”balance” elementov! Pričakujte trdo pilates delo z elementi sproščanja!

"Urša je najbolj pozitivno energična trenerka, kar sem jih kdaj imela. Hudo naporna ura Total Barre-a je ob njenih humornih komentarjih veliko lažja. Priporočam! P.S. Zabušavat se na njeni uri ne da. "
Nives Š. - Total barre