Katarina Grum

dipl. fizioterapevtka, Pilates® Mat inštruktor (GZS)

saw-postureŽelja po pomoči sočloveku in ljubezni do medicine me je pripeljala na pot dipl. fizioterapevtke, ljubezen do športa pa na pot inštruktorice Pilatesa, s katerim živim in diham pri vsakem koraku. V želji po odkrivanju novih obzorij in vse življenskim učenju, svoje vadeče usmerjam in učim o zavedanju lastnega telesa in duha, hkrati pa jih lahko naučim tudi mnogo pomembnih stvari.

In kakor pravijo »fizioterapevt ima možgane znanstvenika, srce humanista ter roke umetnika« to zame zagotovo drži!


body-arc-position2 v 1 Zase vedno pravim da sem sem razdvojena oseba. Sem ves čas v pogonu (beri deloholik & šporotholik), hkrati pa sposobna na deževen dan preležati ves dan v postelji, seveda z dobro knjigo v roki!


shoulder-bridge-posturePOSLOVNA SKRIVNOST IMEN Priznam, nisem osredotočena na imena, zato se večkrat pripeti, da ob prihodu novih vadečih, pozabim na ime! Še dobro da imamo na recepciji Špelo, ki mi jih vestno obnovi #hvalaboguzašpelo#


exercises-with-chairKAJ LAHKO PRIČAKUJETE NA MOJIH URAH Sem perfekcionistka, pri tebi stojim tako dolgo, dokler vaje ne izvedeš popolno, no ali pa tvoje mišice ne odpovejo!

"Ne samo prijetno vzdušje in sproščen odnos, navdušila vas bo tudi profesionalnost inštruktorjev, njihov individualni pristop in neskončna mera energije!"
Manca B. - mnenje dolgoletne stranke