Jana Božič

odvetnica, učiteljica Hatha joge

elongation-posture

Sem Jana, po formalni izobrazbi univ. dipl. pravnica in učiteljica Hatha joge (RYT 200). Proste trenutke najraje izkoristim za različne športne aktivnosti, aktivne pobege v gore in naravo, kjer lahko odklopim od hitrega tempa življenja. Rada fotografiram in veliko potujem po celem svetu. Včasih imam občutek, da se ne znam ustaviti in umiriti, zato…. joga.

precision-posture

JOGA IN ODVETNIŠTVO Na jogijsko pot sem stopila pred približno 4 leti, kjer sem na začetku  v vadbi joge iskala predvsem fizično sprostitev in protiutež sedečim delovnikom, pobeg iz stresnega odvetniškega dela, ki me je mentalno in fizično izčrpavalo. V jogi sem našla veliko več: nov vir energije in pot osebnega razvoja, spremenila svoje stare miselne in čustvene vzorce, predvsem pa postala bolj pomirjena s sabo. Joga me je naučila prisluhniti sebi in svojemu telesu, postavljati meje in spoštovati svoje omejitve. Na joga podlagi in izven joga podlage.

precision-posture
KAJ LAHKO PRIČAKUJETE NA MOJIH URAH Uravnoteženost vadbe s kombinacijo asan za moč, vzdržljivost, ravnotežje in razteznost. Veliko pozornosti namenim asanam, ki prispevajo k ohranjanju zdrave hrbtenice in ki nam koristijo pri blaženju učinkov stresnega vsakdana ter pretežno sedečega dela. Moj cilj je umiritev misli, zavedanje telesa in diha v asanah, občutek prisotnosti in notranjega miru, kar želimo prenesti v vse, kar se nam dogaja v življenju. Po vadbi joge bosta tako telo in um umirjena in sproščena.

 

"Ne samo prijetno vzdušje in sproščen odnos, navdušila vas bo tudi profesionalnost inštruktorjev, njihov individualni pristop in neskončna mera energije!"
Manca B. - mnenje dolgoletne stranke