Eneja Šetina

dipl. pravnica, učiteljica Hatha joge

downward-dog-positionSem Eneja, diplomirana pravnica in učiteljica joge (hatha joga, RYT 200 / RJU 300). Ko nisem  v pisarni ali na joga podlogi, uživam v naravi, občudujem rožice, prebiram dobre knjige in preizkušam nove recepte v kuhinji.


elongation-postureZAKAJ JOGA  Skozi prakso joge sem spoznala njeno transformativno moč, ki jo želim deliti z drugimi. Joga je umirila moj um, ki neprestano nekaj „melje“. Naučila me je sprejemanja stvari takšnih kot so, zavedanja in prisotnosti v trenutku ter preusmerjanja pozornosti navznoter. Potrebo po ugajanju zunanjemu svetu je nadomestila potreba po ugajanju sami sebi. Joga me je naučila (oziroma me še vedno uči) odpirati srce, pogumno stopati po poti sprememb, zaupati sebi in vesolju. 🙂


lotus-3KAJ LAHKO PRIČAKUJETE NA MOJIH URAH Joga ni le fizična vadba, ki telo krepi in razteza. Z usmerjanjem pozornosti na dih, z opazovanjem gibov in telesa se bomo učili zavedanja in prisotnosti v danem trenutku, kar bo umirilo in zjasnilo naš um ter nas naučilo kako to notranje ravnovesje ohraniti v vsakdanjem življenju. Ker obožujem dišave in aromaterapijo, v prakso joge rada vključim tudi eterična olja, ki poskrbijo še za globljo sprostitev telesa, uma in duha.

Studio Viktorius priporočam, ker ima najbolj profesionalno in usposobljeno osebje od vseh, ki sem jih kdaj obiskovala.
Inštruktorji so vedno na tekočem in se konstantno izobražujejo (znanje anatomije v piko! ;))
Kljub temu, da obiskujem skupinske vadbe, jih trenerji do potankosti prilagodijo vsakemu vadečemu posebej in tako omogočijo obisk skupinskih vadb tudi osebam, ki imajo različne poškodbe brez bojazni, da bi se poškodovali še bolj. Prav nasprotno, vadba je vedno osovbajajoča, raznolika in zdravilna. Po končanem treningu se počutim super in se z veseljem pet krat na teden pripeljem iz Ljubljane do Domžal.
Hana K.