Total Barre™

pilates + joga + baletni drog + ples Ustvari si telo plesalca in poišči balerino v sebi!

Prijava na vadbo

Total Barrevadba je zaščitena blagovna znamka kanadske korporacije Merrithew. 

img_4737Pozabite na plesne copatke in tutuje! Plesna vadba, ki jo v svetu zvezdnikov popolni hit! Kombinacija baletnih elementov s core conditioningom, pilatesom, jogo, in vajami za moč, je preverjen način, s katerim si v kratkem času  ob baletnem drogu, energični glasbi in nešteto pliejih ter počepih priplešete daljše, vitkejše, natonizirano in predvsem graciozno telo.

Total barre vadbo so predstvaili tudi na RTV SLO 1 v oddaji Turbulenca:

https://www.facebook.com/StudioViktorius/videos/10154095311551106/

Total Barre™, Barre Basics 1 (pilates+joga+baletni drog+ ples)

Izoblikujte si dolge in tonizirane mišice z energično in dinamično skupinsko vadbo in končno izzovite svoje telo s čisto NOVO vadbo v Sloveniji! Predhodne plesne izkušnje in tutuji niso potrebni 😉 TOTAL BARRE™ vadba učinkovito staplja prvine pilatesa s plesom, kardio treningom ter treningom za moč.

 

barre vadbaTOTAL BARRE™ vadba je pravi izziv za vaše roke, noge in trup, saj jih izjemno ojača in ustvarja občutek podaljševanja mišic celotnega telesa! Podprta z energično in ritmično glasbo, ki vam takoj ustvari željo po gibanju, je ura TOTAL BARRE™ vadbe polna koreografskih gibalnih vzorcev, ki vključujejo baletne prvine in vas tekoče popelje skozi visoko energične sekvence-dele vadbene enote, ki vas bodo vedno znova motivirale in napolnile z energijo!

 

14884575_10211390474586310_4018824311657763596_o

Pridite sami ali s prijateljem/ico in se pripravite na izjemno intenzivno mišično doživetje ob baletnem drogu! Predhodne prijave so OBVEZNE (do10 vadečih) zaradi omejene dolžine baletnega droga 😉

Total Barre™ vadba je bila predstavljena 2.11.2016 na TV SLO 1 v oddaji Turbulenca!

Ogledate si nas lahko od 14:49 minute dalje s klikom na ta link (klikni)!

  • halfteaser barre (2)barre1oafd7ozeqh68i6hbnhefvabarre vadbadsc_00881barre1
Studio Viktorius priporočam, ker ima najbolj profesionalno in usposobljeno osebje od vseh, ki sem jih kdaj obiskovala.
Inštruktorji so vedno na tekočem in se konstantno izobražujejo (znanje anatomije v piko! ;))
Kljub temu, da obiskujem skupinske vadbe, jih trenerji do potankosti prilagodijo vsakemu vadečemu posebej in tako omogočijo obisk skupinskih vadb tudi osebam, ki imajo različne poškodbe brez bojazni, da bi se poškodovali še bolj. Prav nasprotno, vadba je vedno osovbajajoča, raznolika in zdravilna. Po končanem treningu se počutim super in se z veseljem pet krat na teden pripeljem iz Ljubljane do Domžal.
Hana K.