GYROTONIC® vadba

3-dimenzionalni način gibanja, poznan kot joga za plesalce! Z GYROTONIC® vadbo pomladite hrbtenico s spiralnimi gibanji!

Prijava na vadbo

GYROTONIC® metoda je unikatna in edinstvena gibalna metoda, ki omogoča simultano podaljševanje in jačanje mišic, povečuje mobilnost sklepov, koordinacijo in stimulira cirkulacijo!

lotus-2GYROTONIC® vaje se sestojijo iz spiralnih in krožnih gibanj, ki se združujejo v popolno ritmično gibanje s komplementarnim vzorcem dihanja! Vadba je velikokrat poimenovana kot JOGA ZA PLESALCE1

lotus-2

GYROTONIC® vadba se izvaja na napravah. Je osnovni del vadbenega sistema GYROTONIC EXPANSION SYSTEM-a®, ki ga je ustvaril profesionalni ameriški baletni plesalec Juliu Horvath romunskega rodu, ki so ga pestile številne poškodbe po zaključku baletne kariere.

 lotus-2GYROTONIC®  VADBA traja 55 minut in se izvaja individualno ali semi-individualno (skupina dveh udeležencev)!

GYROTONIC SLOVENIJA

 

 

 

 

 

GYROTONIC®, GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® and GYROKINESIS® are registered trademarks of Gyrotonic Sales Corp and are used with their permission.

  • gyrokinesis-ljubljana-jpgGYROTONIC SLOVENIJAGyrotonic domžalegyrokinesis center domžalegyrotonic domžale
Studio Viktorius priporočam, ker ima najbolj profesionalno in usposobljeno osebje od vseh, ki sem jih kdaj obiskovala.
Inštruktorji so vedno na tekočem in se konstantno izobražujejo (znanje anatomije v piko! ;))
Kljub temu, da obiskujem skupinske vadbe, jih trenerji do potankosti prilagodijo vsakemu vadečemu posebej in tako omogočijo obisk skupinskih vadb tudi osebam, ki imajo različne poškodbe brez bojazni, da bi se poškodovali še bolj. Prav nasprotno, vadba je vedno osovbajajoča, raznolika in zdravilna. Po končanem treningu se počutim super in se z veseljem pet krat na teden pripeljem iz Ljubljane do Domžal.
Hana K.