O nas

Leta 2009 se je rodila želja po ustanovitvi pilates skupnosti, danes pa STUDIO VIKTORIUS z izjemno ekipo mednarodno certificiranih učiteljev, priznanimi Mindbody izpopolnjevanji in vrsto unikatnih gibalnih terapij deli strast, znanje in izkušnje vsem, ki jih druži ljubezen do kakovostnega gibanja v slovenskem prostoru!

lotus-2

Z mednarodno priznanimi gibalnimi terapijami GYROTONIC®, GYROKINESIS®, STOTT PILATES®  in BARRE želimo postati vaša doživljenjska zmagovalna gibalna terapija!

lotus-2

Z vami dihamo, se raztezamo in gibljemo večdimenzionalno v majhnih skupinah, v dvoje ali individualno! Navdihuje nas delo s specialnimi populacijami (nosečnice, po porodu, rehabilitacija, najstniki), vrhunskimi športniki ali enostavno preveč zasedenimi ljudmi.

lotus-2

Opremljeni smo z najsodobnejšimi gibalnimi  GYROTONIC® napravami (tower pulley) in STOTT PILATES® trenažerji (reforemerji, stoli, cadillac, ladder barrel), zaradi naše ekskluzivnosti včasih zmanjka prostora za vse!
2017-logo-png-transparent-backround

Naučili vas bomo, kako živeti in uživati v vašem novem telesu vsako uro vašega vsakdana! Tako boste bolje sedeli, stali, spali, dihali in kar je najpomembneje: se kvalitetneje gibali!

        Druženje z nami  je zabavno, z veliko napornega dela in dobro vidnimi rezultati!

Dobrodošli v Studio Viktorius!

"Ne samo prijetno vzdušje in sproščen odnos, navdušila vas bo tudi profesionalnost inštruktorjev, njihov individualni pristop in neskončna mera energije!"
Manca B. - mnenje dolgoletne stranke