2.Obisk nogometašev NK DOMŽALE -tokrat so preizkusili PILATES in GYROKINESIS vadbo

V torek 13. decembra so nas zopet obiskali nogometaši NK Domžale in preizkusili še dve različni MINDBODY (čuječni) vadbi: PILATES in GYROKINESIS!

nog-dom5

Malce začetne teorije in potem smo zavihali rokave… tekoče gibanje in mobilizacija hrbtenice na stolih, vaje v stoječem položaju in nato na blazini…

nog-dom3

 

 

 

 

 

GYROKINESIS vadba ni primerna le za profesionalne plesalce in izjemno gibljivo populacijo ampak je še kako koristna oblika gibanja za vrhunske nogometaše, ki so doživeli nov način tekočega in na trenutke izjemno napornega gibanja ter preseganja mej lastnih gibalnih sposobnosti.

nog-dom4

 

 

 

 

 

Nato je sledila praksa PILATESA. Stabilizacijske in raztezne vaje predstavljajo v svetu vrhunskega športa pomembno preventivno metodo pri preprečevanju poškodb! Na videz enostavne vaje zahtevajo ogromno koncentracije, tekočega gibanja, nadzora nad gibanjem in seveda izjemno moč naših najbolj drobnih mišic -stabilizatorjev!

nog-dom6

 

 

 

 

Fotografije povedo več kot 1000 besed!

Bravo celotna ekipa NK Domžale !!!!

 

 

 

 • 1-mesečni paket na blazinah

  enkratni obisk15,00 €
  2 obiska26,00 €
  4 obiski48,00 €
  6 obiskov60,00 €
  8 obiskov68,00 €
  12 obiskov90,00 €

  Celotna ponudba

 • 3-mesečni paket na blazinah

  12 obiskov136,80 €
  18 obiskov171,00 €
  24 obiskov193,80 €
  36 obiskov256,50 €

  Celotna ponudba

Pilates Viktorius obiskujem že vrsto let. Če iščete profesionalnost, topel in človeški odnos in ste pripravljeni, da vam vaditelji pokažejo zahtevno, a izpolnjujočo pot spoznavanja sposobnosti in obvladanja vašega telesa, vas tukaj definitivno ne bodo pustili na cedilu. Iskreno priporočam!
Sara G. S. - obiskovalka pilatesa in Total barre vadb